THE 5-SECOND TRICK FOR הרמת סינוס

The 5-Second Trick For הרמת סינוס

The 5-Second Trick For הרמת סינוס

Blog Article

הרמת סינוס מגדילה את הרוחב של העצם וכך בעצם מאפשרת לבצע את ההשתלה ללא בעיות.

המטרה היא שיהיה בידכם כל המידע הנדרש לגבי הליך הרמת הסינוס שאתם אמורים לעבור, כך שתוכלו להרגיש בטוחים לחלוטין כשאתם מתכוננים לעבור את התהליך.

הליכי הרמת סינוס מבוצעים בשתי שיטות שונות בהתאם למאפיינים הייחודיים של כל מטופל. בהרמת סינוס פתוחה ההליך הכירורגי כולל ביצוע חתך בצידה החיצוני של הלסת העליונה. הפתח מאפשר לרופא המנתח, תוך הרמת הרירית שבדופן חלל הסינוס, להחדיר גרגרים של חומר המכונה "תחליף עצם" אשר מעורר את הגוף להחליף את הגרגרים ברקמת עצם טבעית בריאה.

ד”ר ניצן שלזינגר הוא רופא שיניים מצטיין אשר מבצע הליך הרמת סינוס א-טראומטית בשיטה זעיר-פולשנית. לפרופיל המומחה

הפרוצדורה כוללת החדרה של תחליף עצם אל מתחת לרירית שמצפה את הסינוס במקום שם רוצים לבצע את השתל. להליך הזה קוראים – ניתוח הרמה של רצפת הסינוס.

ההתפתחות בתחום השתלות השיניים (במיוחד במהלך העשור האחרון) הובילה למצב בו כיום רבים מאוד מבין מי שמאבדים שיניים טבעיות יכולים להיעזר בהליך השתלת שיניים כדי להמשיך ליהנות מפה מלא שיניים חזקות ושימושיות, ואולי לא פחות חשוב – ממראה אסתטי של פה מלא שיניים. ישנן שיטות רבות לביצוע השתלות שיניים אולם העיקרון שמאחורי כולן הוא זהה: שתלים דנטליים עשויים מתכת מוחדרים קרא עוד אל עצם הלסת ואליהם מקובע סט מתוכנן אישית של שיניים מלאכותיות, שהופכות ממש כמו שיניים טבעיות.

עם התפתחות תחום השתלות שיניים נולד הצורך במתן פתרון למצב בו יש צורך בהשתלה וקיים חסר של עצם. כיום ניתן באמצעים מתוחכמים לבנות עצם בצורה מודרכת.

סינוסיטיס (דלקת של רירית הסינוסים) שיכולה להתבטא בחום, כאבי ראש חזקים, הפרשות מאזור האף או הפה.

מייד לאחר הטיפול ניתן לקרר את אזור הניתוח כדי לצמצם את הנפיחות. במידה והנפיחות מלווה בחום, יש ליצור קשר עם הרופא המטפל.

הסיכון העיקרי הוא ניקוב קרום הסינוס או קריעתו. אל תדאגו! אם זה קורה, המנתח יתפור את קרע הסינוס או יניח עליו טלאי.

במצגות המדיה באתר (תמונות/וידאו) ניתן להחליף תמונות באמצעות מקשי החיצים במקלדת (ימין/שמאל).

הרמת סינוס נדרשת כדי לעבות את עצמות הלחיים האחוריות, והיא מתבצעת במקרים בהם העצם של המטופל נספגת בתוך הלסת.

תופעה מוכרת היא שאובדן שיניים בלסת העליונה עלול לגרום להתדלדלות מסת העצם בלסת, התדלדלות הנגרמת מספיגת רכס העצם שנותר ללא שיניים. בעבר מי שהגיעו למצב בו לא היה די עצם לצורך קיבוע איתן של שתלים דנטליים נאלצו להסתפק בשיניים תותבות הנשלפות מן הפה, או ב"גשר" הנתמך על השיניים הסמוכות (ומזיק להן).

שתי אפשרויות הטיפול הן בטוחות ומתאימות לטיפול בשתלים באזור הסינוס המקסילרי.

Report this page